Als aanbetaling voor een campingplaats dient de helft van het totale bedrag te worden overgemaakt. De betaling dient binnen 10 dagen na reservering te zijn overgemaakt. Zodra de aanbetaling bij ons binnen is, ontvangt u een bevestiging.

Bij annulering meer dan 1 maand voor aankomst behouden wij 25 % van de aanbetaling als administratiekosten, met een minimum bedrag van € 25,-. Bij annulering binnen één maand voor aankomst behouden wij 50 % van de aanbetaling, met een minimum bedrag van € 100,-. Het resterende bedrag betalen wij terug.

Wij houden de gereserveerde plek 24 uur na de gereserveerde datum voor u vrij (tenzij u aangeeft dat u later komt). Daarna vervalt de reservering en bent u de volledige aanbetaling kwijt. Dit geldt ook wanneer u helemaal niet komt. Bij wijziging van een reservering brengen wij € 15,- administratiekosten in rekening.

Komt u later of vertrekt u eerder dan bij reservering is bevestigd, dan blijft over de gehele gereserveerde periode het overeengekomen bedrag volledig verschuldigd. Het verdient daarom aanbeveling een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit dient u dan te doen bij uw eigen verzekeraar.

De gereserveerde campingplaats is bij aankomst beschikbaar vanaf 12.00 uur tot 11.00 uur op de dag van vertrek. Een gereserveerde verhuuraccommodatie is beschikbaar vanaf 15.00 uur tot 10.00 uur op de dag van vertrek.

Borg:
Voor de gite vragen wij een contante borg bij aankomst van €160,- (€100 garantie materiaal en €60 garantie eindschoonmaak), blokhut en caravan vragen wij een contante borg bij aankomst van €100,- (€60,- garantie materiaal en €40,- garantie eindschoonmaak). De borg wordt volledig terugbetaald mits er geen schade of vermissing aan de accommodatie of interieur is geconstateerd wordt . Bij schade aan de accommodaties en/of het interieur aangebracht door de huurder heeft de verhuurder het recht de borg die vooraf is betaald niet te retourneren en bij schade groter dan de borg ook deze schade in rekening te brengen bij de huurder.

Schoonmaak/-kosten
De accommodaties dienen na afloop van de huurperiode schoon, zoals aangetroffen, achtergelaten te worden. De verhuurder behoudt zich het recht voor om - indien nodig - schoonmaakkosten in te houden op de borg. (zie Borg)

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in onze caravan, blokhut of gite.