Camping
Onder het menu camping/plattegrond op deze site kun je zien over welke plekken Mas de Messier beschikt. Heb je je keuze gemaakt, dan kun je hier je reservering plaatsen. Je kunt natuurlijk ook mailen of bellen met je voorkeur. Bij een online reservering wordt verondersteld dat je akkoord bent met onze voorwaarden.
Een reservering voor een kampeerplek is mogelijk vanaf een verblijf van 7 dagen. Als je liever korter wilt verblijven neem dan even contact met ons op: info@masdemessier.com.

Klik hier om online je campingplaats te boeken.

Caravan
Op Mas de Messier wordt ook een caravan verhuurd. Deze is geschikt voor twee volwassenen en een kind. In overleg is het mogelijk om voor een extra kind op de kampeerplek een kindertent bij te plaatsen. De caravan beschikt over een vast bed voor twee personen, een bedbank voor Ă©Ă©n persoon, keuken met koelkast en een twee pits kooktoestel. Bij aankomst is het bed al voor je opgemaakt! Let erop dat handdoeken niet aanwezig zijn in de caravan.
Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in onze caravan. De verhuurperiode loopt van zaterdag tot zaterdag.

Klik hier om online je huurcaravan te boeken.

Blokhut
De blokhut bevindt zich op een zeer ruime plaats op de camping. De blokhut bestaat uit een grote ruimte met een keuken, een klein zitgedeelte, een stapelbed en een comfortabele slaapbank. Bij aankomst is het bed al voor je opgemaakt! Let erop dat handdoeken niet aanwezig zijn in de blokhut.

De blokhut is geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen. Voor sanitaire voorzieningen ben je aangewezen op het toiletgebouw van de camping. Wel is er stromend water aanwezig. In overleg kan er bij de blokhut een kindertentje worden geplaatst.
Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in de blokhut. De verhuurperiode loopt van zaterdag tot zaterdag.

Klik hier om online de blokhut te boeken.

Gîte
De gîte ligt aan het toegangspad naar de camping. Dit luxe huis is geschikt voor zes personen. Er zijn drie ruime slaapkamers op de benedenverdieping. Boven is de huiskamer met televisie, keuken met vaatwasmachine, douche en toilet. De gîte heeft een privé tuin met een prachtig uitzicht. Bij aankomst is het bed al voor je opgemaakt! Let erop dat handdoeken niet aanwezig zijn in de gîte.
Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in onze gîte. De verhuurperiode loopt van zaterdag tot zaterdag.

Klik hier om online de gite te boeken.