Recensie toevoegen
Naam:
Emailadres:
Een kip legt een:
Bericht:


Recensies
Naam:  Flip, Marjan en Jike
Datum: Woensdag 06 Maart 2019
Bericht: “Geweldige vakantie gehad in een prachtig gebied. Maar de gastvrijheid van Annemarie en Tom is nog veel prachtiger. En dan de campingplekken, we gaan niet verklappen waar we precies zaten, anders zijn anderen ons voor bij een volgende reservering. Wij hebben aardig wat campings gezien, maar deze behoort tot het beste wat er is.”

Naam:  Michel en Erika
Datum: Woensdag 29 Augustus 2018
Bericht: “Wanneer je van ongerepte natuur, voortreffelijke ruime plaatsen, kraakhelder sanitair, heerlijke table d^hotes, onwiis lieve eigenaren, gezellige onverplichte borrels, ruim en verkoelend zwembad, goede broodservice en verse eieren houdt ben je op mas de messier op het goede adres. Tom en Annemarie, dank nogmaals voor alles, lieve groetjes M + E”

Naam:  Niek en Freke
Datum: Maandag 09 Juli 2018
Bericht: “Bijna aan het einde van de vakantie kregen we een tip "de mooiste camping van Frankrijk"te bezoeken. We werden ontvangen door een hartelijke gastvrouw Annemarie. We kozen een van de vele ruime plekken.Iedere dag van 17.00 tot 19.00 de mogelijkheid een birtje of wijntje te drinken met andere kampeerders op een gezellig terras. Ook schoven we aan bij een 'table d'hotes": een maaltijd op hoog niveau met een zeer verzorgde aankleding. Ons verblijf was kort maar we hebben kunnen genieten van een top kampeer ervaring.”

Naam:  gert en ineke
Datum: Dinsdag 22 November 2016
Bericht: “Ooit hebben wij gezegd: "wij zullen nooit 2 keer op vakantie gaan naar dezelfde plek!" En we hebben juist opnieuw ons plekje gereserveerd voor komende zomer. Dat zegt genoeg, toch? Mooie en ruime plekken met veel privacy, kraaknet sanitair, vriendelijke en behulpzame gastheer en gastvrouw en een zeer centrale ligging. Deze camping lost echt al onze verwachtingen in! ”

Naam:  Adje Syrier
Datum: Donderdag 15 September 2016
Bericht: “In augustus voor de eerste maal bezocht en het was heerlijk.Prachtige camping,ruime plekken,mooi sanitair, mooi uitzicht, rust en ruimte dus naast perfecte gastvrijheid, bedankt!”

Naam:  Joop en Renie
Datum: Maandag 27 Juni 2016
Bericht: “In mei 2016 voor de zoveelste keer een week verbleven op Mas de Messier, het verveelt nooit! De plaatsen zijn ruim en gerieflijk, kortom een goed verblijf in een mooie omgeving.”

Naam:  Annet en Eugene
Datum: Dinsdag 10 November 2015
Bericht: “"gedwongen"of hellemaal uit vrije wil; de gastvrijheid is altijd even groot. super gaaf en we komen weer terug hoor.”

Naam:  Mieke
Datum: Donderdag 24 September 2015
Bericht: “Als je komt uit het land van de Genestet, dus uit het land van "mest en mist en vuile koude regen " dan word je op Mas de Messier ontvangen met een warme douche. Een camping waar privacy hoog in het vaandel staat en het wel bevinden van de gasten nummer √©√©n is. Bij technische problemen of ziekte staan Tom en Annemarie altijd voor je klaar om te zoeken naar een oplossing. Mas de Messier zorgt er voor dat je met nieuwe energie en een gezond kleurtje terug gaat naar het land van de Genestet en wel door de prachtige natuurlijke omgeving en het grote gastheer/vrouwschap dat je op deze camping ondervindt. Wij gaan na ons verblijf op Mas naar het land waar onze roots zijn, met stiekem in ons achterhoofd het idee: hier kom ik terug om me weer te laten verwennen. Mieke Mulder.”

Naam:  Luc en Tamara
Datum: Maandag 31 Augustus 2015
Bericht: “Wij waren hier in augustus 2015 voor de eerste maal. Dit is echt een prachtcamping en heel rustig. Het sanitair altijd netjes. Ook dankzij de andere kampeerders die respect hebben voor elkaar natuurlijk. Gastheer en -vrouw zijn heel behulpzaam en je wordt prima ontvangen. Ook de omgeving is heel mooi en divers. Deze camping is zeker en vast een aanrader voor mensen die van de rust willen genieten tijdens de vakantie.”

Naam:  Gaby Draper
Datum: Vrijdag 24 Juli 2015
Bericht: “Wat hebben wij weer genoten op deze geweldige camping van Annemarie& Tom van Berkel. 3,5 weken gestaan op het Ravijn schitterend!! Dit was ons tweede jaar en we hebben weer geboekt voor het volgend jaar. Alles is prima op deze camping.. Gastvrij en zeer zeker ook het sanitair altijd picobello in orde. Dank ook aan Peter en zijn vrouw !! Tot volgend jaar👋 Gaby en Roel.”