Recensie toevoegen
Naam:
Emailadres:
Een kip legt een:
Bericht:


Recensies
Naam:  gert en ineke
Datum: Dinsdag 22 November 2016
Bericht: “Ooit hebben wij gezegd: "wij zullen nooit 2 keer op vakantie gaan naar dezelfde plek!" En we hebben juist opnieuw ons plekje gereserveerd voor komende zomer. Dat zegt genoeg, toch? Mooie en ruime plekken met veel privacy, kraaknet sanitair, vriendelijke en behulpzame gastheer en gastvrouw en een zeer centrale ligging. Deze camping lost echt al onze verwachtingen in! ”

Naam:  Adje Syrier
Datum: Donderdag 15 September 2016
Bericht: “In augustus voor de eerste maal bezocht en het was heerlijk.Prachtige camping,ruime plekken,mooi sanitair, mooi uitzicht, rust en ruimte dus naast perfecte gastvrijheid, bedankt!”

Naam:  Joop en Renie
Datum: Maandag 27 Juni 2016
Bericht: “In mei 2016 voor de zoveelste keer een week verbleven op Mas de Messier, het verveelt nooit! De plaatsen zijn ruim en gerieflijk, kortom een goed verblijf in een mooie omgeving.”

Naam:  Annet en Eugene
Datum: Dinsdag 10 November 2015
Bericht: “"gedwongen"of hellemaal uit vrije wil; de gastvrijheid is altijd even groot. super gaaf en we komen weer terug hoor.”

Naam:  Mieke
Datum: Donderdag 24 September 2015
Bericht: “Als je komt uit het land van de Genestet, dus uit het land van "mest en mist en vuile koude regen " dan word je op Mas de Messier ontvangen met een warme douche. Een camping waar privacy hoog in het vaandel staat en het wel bevinden van de gasten nummer √©√©n is. Bij technische problemen of ziekte staan Tom en Annemarie altijd voor je klaar om te zoeken naar een oplossing. Mas de Messier zorgt er voor dat je met nieuwe energie en een gezond kleurtje terug gaat naar het land van de Genestet en wel door de prachtige natuurlijke omgeving en het grote gastheer/vrouwschap dat je op deze camping ondervindt. Wij gaan na ons verblijf op Mas naar het land waar onze roots zijn, met stiekem in ons achterhoofd het idee: hier kom ik terug om me weer te laten verwennen. Mieke Mulder.”

Naam:  Luc en Tamara
Datum: Maandag 31 Augustus 2015
Bericht: “Wij waren hier in augustus 2015 voor de eerste maal. Dit is echt een prachtcamping en heel rustig. Het sanitair altijd netjes. Ook dankzij de andere kampeerders die respect hebben voor elkaar natuurlijk. Gastheer en -vrouw zijn heel behulpzaam en je wordt prima ontvangen. Ook de omgeving is heel mooi en divers. Deze camping is zeker en vast een aanrader voor mensen die van de rust willen genieten tijdens de vakantie.”

Naam:  Gaby Draper
Datum: Vrijdag 24 Juli 2015
Bericht: “Wat hebben wij weer genoten op deze geweldige camping van Annemarie& Tom van Berkel. 3,5 weken gestaan op het Ravijn schitterend!! Dit was ons tweede jaar en we hebben weer geboekt voor het volgend jaar. Alles is prima op deze camping.. Gastvrij en zeer zeker ook het sanitair altijd picobello in orde. Dank ook aan Peter en zijn vrouw !! Tot volgend jaar👋 Gaby en Roel.”

Naam:  Piet en Joke
Datum: Zondag 21 Juni 2015
Bericht: “Een groet uit Monster Wij hebben een fantastische vakantie gehad bij jullie op de camping, het hoogste punt is een pracht plek! Ook de omgeving is geweldig!”

Naam:  Tonnie Zuidema en Gretha Koning
Datum: Vrijdag 27 Maart 2015
Bericht: “Een groet uit Assen!! Wat is de site mooi geworden. We hebben de camping in de afgelopen jaren meerdere keren bezocht en het altijd reuze naar de zin gehad, ook met de kinderen. Het blijft onze favoriete camping ook al zijn we even niet geweest. We hopen dat we snel weer eens langs kunnen komen.”

Naam:  Eric en Annemieke
Datum: Maandag 22 September 2014
Bericht: “Ook ditmaal is ons het verblijf op 'Het Hoogste Punt' weer goed bevallen. Ondanks dat de camping enkele dagen geheel volgeboekt was, blijft het een heerlijk rustige lokatie en heb je er voldoende privacy. Volgend jaar komen we er vast en zeker w√©√©r....”