Recensie toevoegen
Naam:
Emailadres:
Een kip legt een:
Bericht:


Recensies
Naam:  Fam besse
Datum: Woensdag 28 Augustus 2019
Bericht: “Mooie camping. Geweldig !!! Wij waren met het gezin aan het wandelen in de schitterende omgeving.”

Naam:  Mark en Natascha
Datum: Dinsdag 06 Augustus 2019
Bericht: “Net terug van een geweldige vakantie op deze camping. Het gebied is erg mooi, erg divers en daardoor voor ieder wat wils. De camping is super! Tom en Annemarie zijn erg gastvrij en de kookkunsten van Annemarie zijn jaloersmakend goed. Tussen 5 en 7 even een roseetje met andere gezellige gasten zal ik missen, dus daarom bedankt en tot volgend jaar!! ”

Naam:  G.H. Oberink
Datum: Dinsdag 09 Juli 2019
Bericht: “Mooie camping met prachtige plekken schoon sanitair,vriendelijke en behulpzame beheerders Tom en Annemarie:tot ziens!”

Naam:  Maartje en Wim
Datum: Maandag 08 Juli 2019
Bericht: “We hebben geweldig genoten van jullie mooie camping in dit mooie deel van Frankrijk! Om een paar dingen te noemen: het gezellige eten met elkaar, jullie goede zorgen en niet te vergeten de super campingplek die wij hadden! Veel dank voor dit alles.”

Naam:  Flip, Marjan en Jike
Datum: Woensdag 06 Maart 2019
Bericht: “Geweldige vakantie gehad in een prachtig gebied. Maar de gastvrijheid van Annemarie en Tom is nog veel prachtiger. En dan de campingplekken, we gaan niet verklappen waar we precies zaten, anders zijn anderen ons voor bij een volgende reservering. Wij hebben aardig wat campings gezien, maar deze behoort tot het beste wat er is.”

Naam:  Michel en Erika
Datum: Woensdag 29 Augustus 2018
Bericht: “Wanneer je van ongerepte natuur, voortreffelijke ruime plaatsen, kraakhelder sanitair, heerlijke table d^hotes, onwiis lieve eigenaren, gezellige onverplichte borrels, ruim en verkoelend zwembad, goede broodservice en verse eieren houdt ben je op mas de messier op het goede adres. Tom en Annemarie, dank nogmaals voor alles, lieve groetjes M + E”

Naam:  Niek en Freke
Datum: Maandag 09 Juli 2018
Bericht: “Bijna aan het einde van de vakantie kregen we een tip "de mooiste camping van Frankrijk"te bezoeken. We werden ontvangen door een hartelijke gastvrouw Annemarie. We kozen een van de vele ruime plekken.Iedere dag van 17.00 tot 19.00 de mogelijkheid een birtje of wijntje te drinken met andere kampeerders op een gezellig terras. Ook schoven we aan bij een 'table d'hotes": een maaltijd op hoog niveau met een zeer verzorgde aankleding. Ons verblijf was kort maar we hebben kunnen genieten van een top kampeer ervaring.”

Naam:  gert en ineke
Datum: Dinsdag 22 November 2016
Bericht: “Ooit hebben wij gezegd: "wij zullen nooit 2 keer op vakantie gaan naar dezelfde plek!" En we hebben juist opnieuw ons plekje gereserveerd voor komende zomer. Dat zegt genoeg, toch? Mooie en ruime plekken met veel privacy, kraaknet sanitair, vriendelijke en behulpzame gastheer en gastvrouw en een zeer centrale ligging. Deze camping lost echt al onze verwachtingen in! ”

Naam:  Adje Syrier
Datum: Donderdag 15 September 2016
Bericht: “In augustus voor de eerste maal bezocht en het was heerlijk.Prachtige camping,ruime plekken,mooi sanitair, mooi uitzicht, rust en ruimte dus naast perfecte gastvrijheid, bedankt!”

Naam:  Joop en Renie
Datum: Maandag 27 Juni 2016
Bericht: “In mei 2016 voor de zoveelste keer een week verbleven op Mas de Messier, het verveelt nooit! De plaatsen zijn ruim en gerieflijk, kortom een goed verblijf in een mooie omgeving.”